Cancel Preloader

„Miss Green Bulgaria“: Екологична Елегантност и Страхотни Изживявания“

В първият зелен конкурс за красота „Miss Green Bulgaria“ се събраха 16 талантливи и амбициозни момичета от различни градове в страната. Този невероятен спектакъл беше пълен с ентусиазъм и страст към устойчивостта, като всички участнички с гордост представиха своите умения и красота в четири вълнуващи тура.

Конкурсът се откри с уникалната модна къща „Reflet“, чиято колекция „Златен сън“ ни впечатли не само с високата си модна естетика, но и със силното си послание за проблема с отпадъците в текстилната индустрия. С използването на иновативна кройка без отпадъци, този бранд показа, че модата и устойчивостта могат да съществуват хармонично. „Reflet“ ни вдъхнови да разберем, че можем да изглеждаме чудесно, едновременно допринасяйки за опазването на нашата планета.

Второто дефиле беше дело на „Sun Diva Swim“, чийто бански костюми напълно овеществиха красотата и увереността на участничките. „Sun Diva Swim“ не само предоставя възможност на жените да се чувстват прекрасно, но и ги вдъхновява да бъдат смели и свежи във всеки момент.

С третото дефиле, вървящо под елегантната ръка на модната къща „IMANE“, показахме световните модни тенденции и безупречността на българския моден свят. „IMANE“ създава неповторими дрехи, които излъчват изящество и перфекционизъм. Носенето на тези уникални комбинации направи участничките истински звезди на модния подиум.

Последният и четвърти тур превърна балните рокли на участничките в истински произведения на изкуството. Не само пресъздадохме тяхната красота и елегантност, но също така дадохме нов живот на тези прекрасни рокли.

„Miss Green Bulgaria 2023“ беше олицетворение на екологична елегантност и страхотни изживявания. Всички участнички, заедно с подкрепящите и творческите модни къщи, ни показаха, че устойчивата мода е пътят напред към по-добро бъдеще. Този конкурс не само вдъхнови и обедини нас, но и подчерта важността на отговорното съзнание за околната среда.

Честито на всички участнички за техния изумителен труд и ангажимент!

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *