Cancel Preloader

Добре дошли в блога на Miss Green Bulgaria!

Искаме да споделим с вас вълнуващите новини кои са победителките в конкурса Miss Green Bulgaria! Тези пет талантливи млади дами се отличават с уникални качества, които ги превърнаха в истински кралици на красотата.

Запознайте се с победителката в първият зелен конкурс за красота Miss Green Bulgaria  – Андреа Арсова от Плевен, която на 18 години се нареди на върха на подиума.Андреа се представи невероятно и заслужено носи титлата Miss Green Bulgaria 2023. Тя има още една мечта и тя е един ден да стане лекар. 

Следващата сияйна красавица е Снежанка Пенова от Кюстендил, на 22 години.  Тя спечели онлайн надпреварата за Miss Green Bulgaria Online и успя да завладее сърцата на публиката. Талантлива и креативна, Снежанка се занимава с интериорен дизайн.

Музикална дива с неподражаемо присъствие на сцената, Miss Green Bulgaria I подгласничка – Натали Стойчева от Варна на 22 години. Нейният артистичен талант е безспорен! Тя обича да свири на цигулка, пиано, както и обича да танцува и пее.

https://www.high-endrolex.com/30

Всеотдайна към своите мечти Miss Green Bulgaria II подгласничка – Вяра Трендафилова от София. Тя е студентка по маркетинг, което я прави не само красива, но и умен избор за идеалната представителка на зелената философия. Вяра излъчва невероятна свежест и енергия, които лесно пленяват сърцата на хората около нея.

Мис Green Bulgaria III подгласничка – Мария Китанова от Монтана на 19 години. Тя е студентка по медицина и има една голяма мечта – да бъде лекар. Ангажирана с идеята да помага на хората и да гради по-добро бъдеще, Мария е истински идеал на младата генерация

Благодарим на всички участници и партньори в конкурса за тяхната активност и ангажираност. Без тяхното ценно участие този събитие нямаше да бъде възможно и ние ги благодарим за споделената страст и принос.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *